تعداد بازدید۱۳۵۲۷مرتبه
پس از بررسیها و تلاشهایی که طی چند ماهه اخیر شد، شایسته میبینم گزارشی از سوابق و وضعیت محل دفن زبالههای شهرستان تنکابن واقع در منطقه جنگلی پرده سر دوهزار ارائه نمایم.
پرده سر روستاییست سرسبز و زیبا از توابع دهستان بلده در بخش خرم آباد شهرستان تنکابن. این روستا در بیست کیلومتری شهر شهسوار با جمعیتی قریب به ۱۵۰ نفر (که فعالیت غالب اهالی آن دامداری و کشاورزیست) قرار دارد. سالهایی نه چندان دور در دهه ۷۰ پروژه کارخانه کمپوست در زمینی به مساحت تقریبی ۸ هکتار که از طرف اداره کل منابع طبیعی استان مازندران واگذار گردیده بود در این منطقه جنگلی جانمایی گردید. اعتبار مالی این پروژه از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۴ تا کنون به ملغ ۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان تعیین وتخصیص داده شده است. در سال ۱۳۸۵ نخستین قرداد جهت احداث کارخانه و تکمیل و راه اندازی دقیق آن طبق طرح اعلام شده و مصوب فی ما بین موسسه بازیافت مواد زائد و جامد استان و شرکت پالا تک صنعت آسیا منعقد شد که بر اساس قرداد مذکور طرح اعلام شده در سال ۱۳۸۶ اغاز و در سال ۱۳۸۹ تحویل گردید.با توجه به ضرورت احداث سوله پسماندهای تر مبلغ ۷۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان اعتبار از استان اختصاص و شهرداری شهسوار ضمن انعقاد قرار داد با شرکت آمل سامان سوله موضوع قرارداد را اجرا نمود. لازم به ذکر است که شهرداری شهسوار در این راستا ۶۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان نیز از محل درآمدهای خود هزینه نمود. علی رغم آنکه وفق قرارداد شرکت پالا تک، مکلف به مدیریت پروژه و کنترل کیفی آن بمدت ۱ سال از تاریخ راه اندازی بود اما بنا به خواست و دستور موکد فرماندار وقت پروژه مورد بحث از شرکت طرف قرارداد تحویل گرفته شد و متعاقب آن به شهرداری شهسوار واگذار گردید. در ادامه کار شرکتی بنام پالایش محیط سبز با مدیریت شخصی به نام ع. پ. اهل تبریز به عنوان بهره بردار بخش خصوصی به شهرداری معرفی شد و شهرداری به موجب قرارداد مشارکت شماره ۱۲۴۳۹/۳۲ مورخ ۱۳۸۹/۵/۱۳ برای مدت ۱۲ سال پروژه کارخانه کمپوست را به منظور تکمیل ابنیه و ماشین آلات تولید و اصلاح به آن شرکت واگذار نمود. با توجه به اینکه شرکت مذکور نیز در ادامه کار صرفا به نیت جذب منفعت مالی خویش به دنبال جمع آوری زباله های قابل فروش بوده و اقدام جدی و موثری را در جهت انجام موضوع قرارداد در مواعد پیش بینی شده انجام نداد و نهایتا متواری شد، با تنظیم صورت جلسه ای از ادامه تصرف و فعالیت خلع ید گردید.
اما چند سوال
۱- در سال ۱۳۸۵ با اعتباری که از سفر مقام معظم رهبری صورت گرفته بود میتوانستیم مدرترین تجهیزات و ماشین آلات روز اروپا را جهت بازیافت و تولید کمپوست وارد و استفاده کنیم تا دیگر امروز به این اندازه درگیر بحران زباله نباشیم چرا و به چه علت استانداری از شرکتی که هیچ گونه موفقیت خاصی در این مهم نداشت استفاده کرد؟
۲- سوله ای به مساحت تقریبی ۳۰۰۰ متر در دوره شهرداری آقای کبیری برای فرایند کمپوست ساخته شد.این سوله با ریزش برفی مختصر در اسفند ماه ۱۳۹۰ به علت عدم مقاومت و عدم دارا بودن استانداردهای لازم وحتی نسبی در هم ریخت و کاملا تخریب شد. مسولیت اجرای آن با که بوده؟ آیا هیچ نظارتی بر اجرای آن بوده؟ ضخامت ورقها برای ستونها و تیرها مناسب بود؟ هیچ نقشه محاسباتی برای آن ارائه شده بود؟ آیا تایید سازمان نظام مهندسی داشت؟ آیا پروژه بیمه بود؟
در شرایطی که شهرداری ها برای اجرای یک سازه کوچک از سازنده آن ارائه نقشه ها شامل سازه،تاسیسات، مکانیک و برق، بیمه، ضوابط ، تاییدیههای سازمانهای مربوطه و… را میخواهند چرا، چگونه، و به چه علتی چنین اتفاقی برای پروژه خودشان افتاد؟
۳- معیار انتخاب پیمانکاران و بهره برداران در این پروژه چه بوده و صلاحیت حرفه ای آنان برای چنین پروژه مهمی را چه کسی باید تعیین میکرد؟
۴- منظور از واژه بیتالمال که مسئولین محترم از آن بسیار یاد میکنند، دقیقا چیست ؟ تعداد بسیار زیادی دستگاه همچون انواع دمندهها، دینامها ،مگنت و … به ارزش چند صد میلیون تومان ۳ سال است که زیر برف و باران زمستانی و آفتاب تابستانی قرار دارد. آیا باز کردن چند پیچ و انتقال آنها به انبار و تنظیم یک صورتجلسه جلسه موجودی کالا کار دشواری است ؟
۵- در سالهای اخیر چند مسئول هر یک چند بار به این منطقه رفته اند تا وضعیت سایت، منطقه، مردم و محیط زیست را از نزدیک ببیند؟ واگر دیدهاند چه کارهایی در بهبود وضعیت موجود کردهاند؟
…………………
حال دیگر باید آنچه را که گذشت فراموش کرد. روزهای بد و سخت را به خاطرات سپرد و به روزهای خوب پیش رو نگاه کرد.
پرده سر در آستانه تحولی بزرگ
پس از آنکه اعضای محترم شورای چهارم در مصوبهای وظیفه برنامه ریزی جهت رفع مشکل زباله و محیط زیست منطقه و علی الخصوص مشکلات مردم در آن ناحیه را به بنده محول نمودند (که لازم میدانم مجددا از همکاری اعضای محترم تشکر داشته باشم)، بی وقفه فعالیتم را آغاز کردم. در گام نخست با کلیه ارگانها و نهادهای مرتبط رایزنیهای لازم صورت پذیرفت. وضعیت، شرایط و امکانات موجود تحلیل و ساز و کار رسیدن به شرایط نهایی مطلوب برنامه ریزی گردید. با تیمها و نفرات مختلفی که دارای سوابق و تجربههای مناسبی در این زمینه بودند مشورتهای لازم صورت پذیرفت. جهت تعمیر و راه اندازی مجدد دستگاهها، متخصصین(مکانیک و برق) شناسایی و مذاکراتی صورت پذیرفت. از اکثر دستگاه ها تست به عمل آمد و میزان خرابیها تعیین شد. به جهت احترام به حقوق طبیعی مردم پرده سر و آگاهی از روند اجرایی پروژه جلسه ای با حضور اعضای محترم شورای محل پرده سر(آقایان عماد و ارسلان قنبری و آقای اسحاقی) و شورای بخش خرم آباد(آقایان منصور کیا و حاج آقایی) و بخشدار محترم خرم آباد جناب آقای عسگر پور در تاریخ ۱۳۹۲/۱۱/۱ ودر محل بخشداری خرم آباد از ساعت ۶ الی ۹ شب برگزار شد و پس از بررسی جزییات بنده نیز متعهد گردیدم تا ظرف مدت ۳ ماه کاری(قریب به ۱۲۰ تا ۱۴۰ روز عادی با احتساب تعطیلیها و مناسبات) خط یک را که شامل بخش تفکیک و سورتینگ میباشد ، راه اندازی و روشن نمایم. البته تلاش خواهم کرد تا خط دوم(خط فرآیند کمپوست) را نیز راه اندازی نموده و برای اولین بار از آن محصول مناسبی دریافت کنیم. همچنین در همین زمان مراحل جمع آوری سوله مخروبه و برگزاری مزایده فروش آن صورت خواهد پذیرفت. به همین سبب مقدمات آن در مصوبات مورخه ۱۳۹۲/۱۱/۶ قرار گرفت تا پس از سیر مراحل اداری و قانونی انجام شود. بزودی خبرهای خوبی در راه خواهد بود. منتظر اطلاع رسانی برای آغاز عملیات بازسازی پروژه بازیافت و تولید کمپوست پرده سر باشید .
به امید خدا و یاری شما دوست مسئولم به زودی هیچ زباله ای* در شهر زیبایمان نمی بینیم.
پ ن:
* زباله صرفاً آشغال های دپو شده نیست، هر چیز، هر شخص، هر رنگ ، هر نور بیجا و هر “هر” دیگر زباله است!!
تشکر می کنم بابت رفع سد معبر شهر، تشکر می کنم بابت آسفالت ، و تشکر می کنم بابت این همه پیگیری بی دریغ
موفق باشید
با درود بر جناب فلاحتکار گرامی…
بابت دلسوزی ها و پیگیری های مستمر دستمریزاد و خداقوت.
دوست گرانمایه لطفا هرچه سریعتر با درایت خود و اینکه در این دوره به لطف خدا شما و تنی چند از اعضای شورای شهر تنکابن (شهسوار) از افرادی دلسوز و علاقه مند به طبیعت ، فرهنگ و محیط زیست هستند این مشکل بزرگ رو حل کرده و به دست تقدیر نسپارید.هرگونه کمک و حمایت از سوی فعالان زیست محیطی و طبیعت دوستان هم که نیاز باشد به لطف خوش نامیتان برخوردارید و مورد حمایت…
منتظر شنیدن خبرهای خوبتان هستیم…
درود بر مرد خستگی نا پذیر شهسوار کارها ی انجام شده توسط این شورا خصوصا شخص شما باید کا رهای ماندگار این دیار باشد به امید بهروزی
باز هم سلام
ضمن تشکر از پیگیرهای شما درمورد این پروژه مهم.
مهندس قبلا هم سئوال کردم از شهر چه خبر، شهر شهسوار را میگویم حدود این شهر معلوم و شما هم شورای این شهر.
محیط زیست شهر را هم دریابیت،کنار دریا ی شهر مان را دیده اید؟
اگر پرده سر هزینه داردو زمانبر و صد البته مهم،جمع آوری زباله های ساحلی هزینه چندانی ندارد دارد؟
من کما کان منتظرم از شهرم ، از عمرانش ،از شهرسازیش، از محیط زیستش،از رنگ و نورش،از …. خبری بشنوم.
شاید زمانش را از دست بدهید مهندس؟ همه شهر آنچیزی نیست که شایدکه در دایره دید شما و شاید مشاوران احتمالی شما قرار دارد ، شهر هم از نظر نیروی انسانی ،همه در خصوص پتانسیلهایش بسیار حرف برای گفتن دارداگر
اگر شما بخواهید و ببینید و این دایره را بگسترانید، که البته میدانم که میخواهید شاید کمی توجه بیشتر….
به شهر بنگرید شهر با شما سخن میگوید.
با درود
دوست عزیز ، سپاسگزارم که بنده را همراهی میکنید. مدتیست که سوال شما من را متعجب کرده است که آیا مقیم شهسوار هستید یا شهسواری مقیم شهری دیگر.در هر صورت حال که اصرار به سوال از شهر چه خبر؟ دارید خلاصه ای از اقدامات انجام شده در این دوره را اعلام مینمایم.
– جمع آوری و ساماندهی دست فروشان و افرادی که ایجاد سد معبر میکردند.(که در ۳۰ سال اخیر کم نظیر بوده است )
– اصلاح و بازبینی در عوارض شهری
– باز سازی معابر کریم آباد تا اسلام آباد
– احیا و باز سازی فضای سبز شهری
– بهبود روشنایی درون و برون شهری
– برگزاری مسابقات طراحی و معماری برای میادین اصلی
– طراحی جدید جاده ساحلی (که به اتمام رسیده است )
– بزودی احیا و راه اندازی سایت پرده سر ( که همین مورد به تنهایی یک پروژه یزرگ است و موفق شدن در آن به جای تمام اخباری که از شهر به دنبالش هستید می ارزد )
– برنامه ریزی جهت ساماندهی جاده پسکلایه به فردوسی ( تعریض – آسفالت _ پیاده رو )
– تنظیم بودجه و
– زیر سازی وآسفالت محورهای فردوسی ، شهسوار محل و……………
و برنامه های تحول در زیر ساختهای شهری که در حال بررسی است.دوستان عزیز ،همشهریان گرامی وافرادی که دارای طرح ، ایده و نظرید،گمان نمیکنید زمان آن رسیده که اگر به تحولات شهری علاقه مندید ،اگر اعتلا و ارتقا شهر و شهروندان را آرزومندید ،اگر از وضعیت موجودخسته و گله مندید باید خانه تان ، میزتان ، عنوانتان را رها کرده و در مدیریت شهری نقش آفرینی کنید . تا کی باید افسوس خورد و افسوس ،تا کی باید انتقاد کرد و راه کار نشان نداد و همراه نشد . برای پیشرفت و ترقی این سرزمین باید انگشت انتقاد یک طرفه را برداشت و دست در دست هم نهاد. من از شما میپرسم نقش شما در مدیریت شهرتان چیست ؟ آیا مردم به وظایفشان در ایجاد یک شهر آرمانی که رویای همه ماست عمل میکنند ؟ چند درصد مردم در حوزه مدیریت شهری و شهرداری به فکر منافع عمو می هستند ؟ چه کسانی خلاف میکنند ؟ چند درصد مردم عوارض واقعی به شهرداری پرداخت میکنند؟ آیا برای ساختن یک شهر به یول و نقدینگی نیاز نیست ؟ اما……….با تمام سختیها و مشکلات برآنیم تا بتوانیم به آنچه مورد نظر همه شما خوبان هست برسیم.در شهر چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در شهر گروهی فقط نگاه میکنند ،انتقاد میکنند و هیچ نقشی در تغییرات ندارند . در شهر گروهی گمان میکنند انجام همه کار به عهده دیگران است . در شهر گروهی زیاد کار میکنند اما فقط برای خود . اندکی از مردم به فکر دیگران و شهرشان هستند ،اینان آرامند و دلسوز و وقت وزندگیشان وقف دیگران . در شهر کمند آنانی که فکر و عملشان یکیست . شهر پر است از صداها و گوشه ها و نغمه ها . ساز دلتان که کوک باشد همه چیز زیباست . هر کس توانی دارد و تلاشی .با مجموع همکاران عهد بسته ایم که به مردم خیانتی نکنیم و هر کس مسوولیتهایی را برای این چند سال به عهده بگیرد و انجام دهد . بنده نیز برای سال نخست برنامه هایی را در دست اقدام دارم .گمان نمیکنم تا کنون این برنامه ها اجرا شده باشد باید منصف بود و همدل . ما تلاش کرده ایم که بر اساس خرد جمعی در این مسیر گام برداریم و از نظرات متخصصین بهره بگیریم اما قطعا به همراهی و همدلی و ایده هایتان نیاز مندیم لطفا ما را از نظراتتان آگاه کنید. این وبلاگ فضاییست برای ارائه نظرات و راه کارهای شما شهروندان گرامی . امیدوارم که اعتمادتان را از من نگیرید و همراهمان بمانید.شما هم یک عضو از اعضای شورای شهرید .در شهر هنوز صدای پای تمام همشهریان همصدا نیست………..
سپهر عزیز با شما موافقیم ما هم منتظریم شاید …..! ولی همان طور که می دانید یک دست صدا ندارد .
آقای مهندس فلاحتکار
مطلب جالبی بود. از زحمات وپیگیریهایتان ممنون ولی ای کاش تا کار جدی انجانم نشده بود چیزی نمیگفتید
به عمل کار برآید به سخن دانی نیست.
آقا سپهر عزیز هم در مطلب قبلی مورد تایید بنده بودند جایی که گله داشتند از اینکه چرا به شهر نمیپردازید و همهاش از محیط زیست و ورزش میگویید؟
ولی پرده سر موضوع شهر ماست. ما نمیتوانیم ساحلمان را تمیز کنیم و زباله آنرا به جنگل بیندازیم.
مگر شما زباله خانه اتان را زیر فرشتان قایم میکنید؟ آن هم زباله ای که هزار سال دیگر هم تجزیه نمیشود؟
اما لیست بالا از کارهای انجام شده در شورا انتظار ما از اعضای جوان و فعال جدید شورا مثل شما و سایر دوستان نیست.
این لیست شبیه لیست شوراهای قبلی است. شوراهایی که بعضا بعلت عدم کفایت سطح تحصیلات حتی نتوانستند مجددا کاندید شوند. آسفالت خیابان و موزاییک پیاده رو و .. وظایف جاری شهرداری هستند.
جمع آوری دسست فروشان خوب بود ولی وقتی بعضی از مغازه دارها هنوز به پیاده رو و سواره رو تعرض دارند چه؟
موضوع طرح جاده ساحلی هم ای کاش پس از اجرا (نه حتی تصویب) مطرح میکردید.
با سلام جناب مهندس فلاحتکار . چند سال پیش برای بازدید به منطقه پرده سر از طرف ان جی او ها رفته بودیم وچقدر صحنه اسفناکی بود باورم نمیشه که روزی اونجا رو شما بتونید آباد کنین !! دستگاه ایی که آورده بودند کنار تلنباری از زباله ها رها شده بود با اینکه میلونها تومان ارزش داشت !بهر حال ما منتظر خبر های خوب از زحمات بی دریغتان از بازیافت شهری هستیم به امید موفقیت شما و همه دست اندرکارانی که تنهایتان نمیزارند …..به امید داشتن شهری نمونه از نظر پاکیزگی و عاری از هر گونه آلودگی …
با سلام مجدد
مهندس عزیز گفتم از شهر چه خبر واین جمله را آرام گفتم و آرام.در صدای من بجای اعتراض وتندی، فقط یک سئوال بود هشدار .
هشدار به این لحاظ که، شورای شهریت و سیاست گذار شهر نه مجری کارهای آن.
از لحاظ منطقی یک سری کارها ، جزء وظایف ذاتی شهرداری است که شاید بسیاری از آنها را شما در جوابتان به دل نوشته من بیان کردید وممنون از فعالیتهایتان،که قبل از هر نوشته ای ان را مورد تشکر و امتنان قرار داده بودم.
مهندس اگر مطلبی عنوان میشود جزء دلسوزی و اعتلای شهر نیست مطمئن باشید.
ولی باز میگویم خبر از شهر برایمان خبر از برنامه ریزیهای کلان شهری و کارهای زیر ساختی جدید است.
پرده سر جزء کارهای بجا مانده از گذشته ویک مسئله فرا شورایی است که زحمت آن برشما تحمیل شده.
کوتاه میگویم و یک پیشنهاد ،به بوجه سالانه تان نگاه کنیدو برای کارهای زیر ساختی در هر سال قسمتی از آن را اختصاص دهیدو مصر به انجام آن ،
مهندس ما هم شهر میبینیم مطمئن باشید با زاویه دید مثبت ،ولی این دایره دعودتی که شما از آن یاد میکنید
نماد خارجی ان به چشم نمیایدخرد جمعی با افراد با تجربه تردر امور اجتماعی و عمرانی موثر تر است
باز میگویم شما شورای شهر ما شهسوار هستید سیاستگذار شهر ما و ما یاور شما ،کارهای شهرداری و شهردار را به نیروی منتخبتان واگذار کنید.ممنون از حوصله تان
سلام مهندس جان شمایی که حرف از دلسوزی میزنید این بود؟
مردم دیگر نان شب خود را هم ندارند مردم حتی ارتباط با یکدیگر هم از دست داده بودند سقفها یکی پس از دیگری فرو میریزد جاده ها همه بسته هستند شما الان کجا هستید؟
آن شواری شهر توانمند الان کجاست؟ راستی از شهردار فوق توانمند شما چه خبر؟ الان در خواب ناز هستید؟ از داخل شهر خبر دارید؟ البته اگر از شهر چیزی مشخص باشد با لطفی که شماها نسبت به شهر داشتید .
این بود مدیریت بحران شما؟ شما بفکر زباله نباش به فکر مدیریت بحران خودتان باشید.
یک سر به شهر بیایید و ببینید اگر هم نمی توانید حداقل عکس ها را از اینترنت ببینید و کمی به خودتان بیایید.
در این چند ماهه فقط شعار دادید و حالا هم به نتیجه مدیریت شما و دوستانتان و شهرداری که از دل شما بیرون آمد را میبینم. متاسفم برای شهری که مدعی استان شدن دارد اما هنوز نمی تواند از پس خودش بر بیاید.
پس شماها چه کار میکنید برای این شهر؟
اگر حالا شهامت دارید این نظر را تایید کنید بدون هیچ کم و کاستی خودتان هم پاسخ سوالاتم را بدهید . البته اگر شهامت داشته باشید.
دوست عزیز که شهامت این کمترین را زیر سئوال میبرید.
ای کاش شهامت خودتان در حدی بود که خود را معرفی میکردید یا لااقل آدرس ایمیل خود را صحیح مینوشتید. ali@hgh.fdg آدرسی است که با لغزاندن انگشتان روی کیبورد نوشته میشود.
گفتید سری به شهر بزن. ما همه در شهر بودیم و تا حد توان و اختیار خود در حال کمک به همنوعان. اگر کاستی بود، که حتما بود، من از طرف دیگران که مسئول آن بودند از همه همشهریان عذر میخواهم.
بهترین مهندسی دنیا، ساختن پل امید روی رود ناامیدی است.
جناب آقای مهندس فلاحتکار
ضمن تبریک روز مهندس به جنابعالی و مهندسان مخاطب و بیننده وبلاگ شما، وادار شدم از بابت ذره امیدی که به تدبیر مسئولان باقی مانده مواردی را به عرض برسانم:
اینکه دلسوز و آگاه و پیگیر امور شهری هستید جای بسی سپاسگزاری است.
در دوره قبل شورا ، کمیته های تخصصی تشکیل شد و قرار بود در هر بخش (بهداشت و پزشکی ، محیط زیست ، عمران ، ورزش ، بانوان و ….) راه کارهایی نه تنها برای رفع معضلات شهری بلکه برای تقویت و ایجاد زیرساخت های شهری و رساندن تنکابن به جایگاه واقعی اش تبیین شود که منجر به صورت جلسات متعدد و بعضا راه گشایی هم شد. این کمیته های تخصصی که بازوی علمی و فنی شوراها به حساب می آید در شهرهایی مثل تهران هم وجود دارد و از اعتبار شایان توجه برخوردار است که متاسفانه طی سه سال گذشته و البته پس از بهره برداری تبلیغاتی و رسانه ای از این گروه در تنکابن، به تعطیلی کشانده شد.
بنده که دبیری کمیته محیط زیست و توسعه پایدار را به عهده داشتم ، با گروه کم نظیری از اساتید و متخصصان و مطلعین این رشته طی حدود ۳ سال همکاری بسیار مفیدی نمودم و از جنابعالی که علاقه مند به موضوعاتی نظیر حل معضل زباله تنکابن ، شاید وضعیت رودخانه چشمه کیله ، فاضلاب و آلودگی های شهری و … هستید ، دعوت می کنم به صورتجلسات و مصوبات کمیته محیط زیست و توسعه پایدار در دفتر شورای اسلامی مراجعه فرمایید و دست مایه هایی برای اموری که مسئولیتش بعهده شما گذاشته شده است پیدا خواهید نمود.
موفق و پیروز باشید
با درود
ضمن عرض تبریک به مناسبت روز مهندس خمت شما.بنده شخصا از زحمات جنابعالی در دوران بحران برف تشکر میکنم. همین که در آن شرایط سخت با داشتن کمترین امکانات برای یاری رساندن به مردم حضور پر رنگ و مکرر داشته اید، به نظر بنده بعنوان عضو کوچکی از این شهر بزرگ جای تقدیر و تشکر از جنابعالی و همکارانی که چون شما منزل و محل کار مردم را مانند منزل و محل کار خود میدانستید را دارد. امید است با تدبیری که شما اتخاذ خواهید کرد در مراحل بعدی بحران هیچگونه مشکلی برای همنوعانمان در این شهر زیبا و با داشتن مردمی متمدن و شهر دوست بوجود نخواهد آمد.
باسلام امیدوارم این برنامه هم مثل قبلیها با شکست مواجه نشود .باور کنید باور اینکه در مملکت ما چنین طرحهایی به سرانجام برسدبسیار سخت است اما اگربه خواست خدا وهمت بلند جنابعالی روزی زباله های جمع آوری شده شهر ما تماما “بازیافت شود نقطه عطفی خواهد بود برای یک انقلاب زیست محیطی در این منطقه زیرا امروز حتی فعالان وعاشقان طبیعت هم رغبت چندانی به جمع آوری زباله ندارند چون براین باورند که اگر قراراست درجنگل ورودخانه ریخته شودهمان بهتر که اصلا”جمع آوری نشود واگر قرار است سوزانده شودهمان بهترکه خودمان بسوزانیم بنابراین اگرموفق به حل معضل مرحله نهایی تبدیل زباله به کود وبرگشت سالم به طبیعت شویدانگیزه زیادی برای جمع آوری زباله ایجاد خواهد شدونقطه کورفرآیندرهایی اززباله گشوده خواهدشد.امیدوارم این راه سخت راباقدرت وصبورانه به آخر برسانی من شخصا”انتظار ندارم که به این سرعت کار به انجام برسدحتی به دست شخصی با توانایی وجسارت جنابعالی به هر تقدیربرایتان آرزوی موفقت دراین طرح را دارم که با انگیزه قوی وپشتکارهیچ چیز ناممکن نیست .موفق باشید