تعداد بازدید۱۸۸۹مرتبه
مدیریت امروز در کشور ما برای تحول،
تغییراتی میخواهد .
“چارلز هندی میگوید:«مدیران امروز با سازمانها و شرکتهایی سر و کار دارند که شباهتی به کارخانجات گذشته ندارند.»
یکی از ویژگیهای اساسی کارخانجات جدید،شکلگیری آنها بر مبنای یادگیری است.
مدیران و کارگران،در این کارخانجات همواره در حال یادگیری بوده و مهارتهای جدید کسب میکنند.چرا که قدرت هر کارخانه متناسب با میزان آموزش دائمی مدیران و کارگران آن است.
کارخانجات برای آنکه بتوانند خود را در محیط پرتلاطم اطراف خود حفظ کنند، میبایست از قالبهای غیرپویا خارج و به سمت شرکتها و سازمانهای یادگیرنده متحول شوند یعنی در ساختار و اساس خود تغییرات عمیقی ایجاد کنند.
امروزه محیط به شدت در حال تغییر است و تغییرات مدیریتی،شهرسازی، تکنولوژیک، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و…به سرعت همه چیز را تحت تأثیر قرار میدهند.
✳️ با توجه به مباحث فوق،شرایط لازم برای اجرایی کردن مدیریت تغییر،در سازمان ها ، شرکتها ،شهرها و کشور چگونه است ؟
باید:
_ از وضعیت موجود شناخت کاملی داشته باشیم.
_ وضعیت مطلوب را ترسیم کرده و مشخص نماییم.
_شکاف بین وضع موجود و وضع مطلوب برای مدیران مشخص باشد.
_ چشم انداز،استراتژی،سیاست گذاری اجرایی،برنامه و روند اجرا مشخص گردد.
براستی تا کنون به چه میزان در تحول و یادگیری نیروهای انسانی مجموعه خود همت گمارده ایم ؟
به چه میزان از توان واقعی کارمندان استفاده کرده ایم ؟
چرا و به چه علت هر کس پرتوان تراست،گوشه گیرتر میشود؟
آیا توسعه نیازی به منابع انسانی کارآمد ندارد؟
قرار است تا چه زمان تنها حرف زده و جلسات مان بدون خروجی باشد؟
درهمه سازمانهای یادگیرنده،تمامی اجزا به هم ربط و پیوندی عمیق دارند،به طوری که
«پیتر دراکر» این گونه سازمانها را به ارکستری تشبیه میکند که هر کس ساز خود را میزند،
اما نکته مهم این است که تمامی نوازندگان عمیقاً تابع و مرتبط با رهبر ارکستر هستند و نتیجه کار، یک آهنگ موزون است.از ویژگیهای دیگر سازمانهای یادگیرنده، روان بودن جریان اطلاعات می باشد.این روان بودن جریان اطلاعات، باعث افزایش دانش و رشد مدیریت نیروی کاری در مجموعه میشود.
با رشد دانش کارکنان ،کارمندان و کارگران، میزان هوش مجموعه افزون و بهرهوری آنان ارتقاء مییابد،کارمندان به علت آموزشهای مکرر و تفویض اختیاری که به آنها میشود، با ایجاد تیمهای متعدد و انجام بحثهای گروهی به ارتقای اطلاعات و توانمندی خود میپردازد.
اطلاعات به صورت باز جریان دارد و تمامی بخشها با اطلاعات و توانمندی بالایی که به دست آوردهاند در تعامل منطقی با یکدیگر قرار میگیرند.”
با چهار هدف در انتخابات سال نود ودو شورای شهر شهسوارشرکت نمودم و هدف چهارمم اعتلای سازمانی بود . هدفی که کمتر مورد اقبال قرار گرفت و علت آن هم عدم آشنایی مجموعه با این موضوع مهم بود .سکوت سازمانی به شدت بر سیستم حاکم گشته بود و سازمان را بیمار ساخته بود.
قدم اول برای آغاز تحول در شهرهایمان انتخاب تیمی است که تغییر را میخواهد ، شرایط را میشناسد و راهکار را میداند .
ما با تمام وجود به شهسوار مدرن می اندیشیم و یقین داریم این شهر با تیمی متخصص ، کاردان ، خلاق و سلامت ساخته خواهد شد .
#مهندسان_بازسازی_شهسوار در صورت کسب کرسی های حداکثری شرایط را به سمت بهبود تغییر خواهند داد.
قدم دوم،همت،تلاش،همراهی و مشارکت مردمی است که دغدغه شهرشان را دارند.
علیرضا فلاحتکار. ۱۳۹۶٫۱٫۱۱
telegram.me/alireza_falahatkar
با سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوران
اینجانب بیش از ۱۰ است که در حوضه مدیریت پسماند مشغول به کار می باشم و از نزدیک با تمام تکنولوژی ها اعم از زباله سوز، دایجستر ، شیوه های نوین جداسازی، سوزاندن در کارخانه سیمان و … آشنایی دارم. به وبسایت آقای کخ هم سر زده ام و مقالات ایشان و تکنولوژی ایشان را بررسی کرده ام. با توجه به اینکه جنابعالی اهل تحقیق هستید چند پرسش ذهن من را مشغول کرده است :
۱- در وبسایت ایشان به هیچ گونه مرجعی یا نمونه انجام شده این تکنولوژی در دنیا اشاره نشده است. دیلیل این موضوع به نظر شما چیست؟ شما به وبسایت حتی کوچکترین سازندگان تجهیزات زباله نیز سر بزنید چندین نمونه کار انجام شده می بینید.
۲- آیا این کار برای اولین بار قرار است در ایران انجام شود؟ به نظر نمی رسد انجام این حرف درست باشد یا از غفلت ما دارند سو استفاده می کنند
۳- این تکنولوژی گازوئیل تولید می نماید، و سوزاندن گازوئیل به دست آمده برق تولید می کند. بنظر شما حتی اگر این کار از نظر فنی شدنی باشد از نظر اقتصادی با سرمایه گذاری ۱۱ میلیون یورویی اقتصادی است؟
۴- شرکتهایی در دنیا هستند که از پلاستیک گازوئیل تولید می کنند ولی به دلیل غیر اقتصادی بودن این روش حتی در اروپا نیز توسعه نیافته است چه برسد به ایران و گازوئیل ارزان!
۵- سرمایه گذار ایرانی همزمان با چندین شهر مشغول رایزنی است ، توان مالی ایشان را کنترل کرده اید؟ آیا این کار واقعاً ۱۱ میلیون یورو است؟ آیا واقعاً قرار است کاری انجام شود؟؟؟
در هر صورت مواظب باشید و قبل از اینکه تعهدات سنگین برای استانداری و شهرداری ایجاد نمایید خوب تحقیق نمایید که گرفتار نشوید
با آرزوی موفقیت