کمسیون فرهنگی شورا

تعداد بازدید۴۱۵۲مرتبه

  IMG_1661-2اولین جلسه کمسیون فرهنگی شورای شهر شهسوار در مورخه ۲/۲/۱۳۹۲ در دفتر شهرداری و با حضور آقای دکتر حبیب اله مشایخی ، استاد رمجی ، شعبانی ، برزنده ،فاضلی ، نیازی ، سرکار خانم دکتر شکیبایی ، عقیل عشوری (شهردار) ،سید جلال نوری زاده (عضو شورا و مسوول کمسیون فرهنگی شورا) ، مهدی اکبر ثانی ،یاسر گلیج و علیرضا فلاحتکار برگزار گردید .

این جلسه با محوریت آشنایی اعضای جدید و پیگیری مشکلات و معضلات فرهنگی شهر وتعیین حدود فعالیت کمسیون به کار خود در اولین جلسه پایان داد . مقرر گردید تا موضوعات جلسات بعدی مشخص و روند پیگیریها نیز اطلاع رسانی گردد .
اما سوال من از شما شهروندان گرامی :
اصولا تصویر ذهنی شما از فرهنگ چیست؟
اوضاع فرهنگی شهر را چگونه میبینید؟
مسوولیت حوزه فرهنگی شهر با کدام سازمان یا سازمانهاست ؟
و ……………………………………………
لطفا نظراتتان را با من در میان بگذارید.
با سپاس و مهر فراوان.
IMG_1655-2IMG_1657-2

 

3 thoughts on “کمسیون فرهنگی شورا

  1. بی شعار امّا با شعر با عشق
    اصولا تصویر ذهنی شما از فرهنگ چیست؟
    باور دو بخش دارد/ یاور دو بخش دارد* فرهنگ دو بخش دارد/ داور دو بخش دارد*بخشم دو بخش دارد / نقشم دو بخش دارد*بخشی دو بخش دارد / عشقم دو بخش دارد*
    “عشق من فرهنگی است که به آن می بالم.”
    اوضاع فرهنگی شهر را چگونه می بینید؟
    اوضاع شهر من هم/مانند توست آقا* فرهنگ من همین جا/ مانند توست زیبا*
    خوب است ساده باشیم/ چون راه!جاده باشیم*هم عرض مردم شهر/یک جو پیاده باشیم*
    مسوولیت حوزه فرهنگی شهر با کدام سازمان یا سازمانهاست ؟
    سازمان کوک شود با من و ما/من و تو ما همه مان فرهنگیم*
    و ……………………………………………؟
    ….به امید روزهای خوش با لبخند فرهنگ

  2. دم آقای فرج فهیمی گرم با این کامنتشان در “نظم”
    اما فرهنگ: آیا شورای شهر و شهرداری وظیفه فرهنگی هم دارد؟ صد البته بله.
    هر کاری در شهر بخواهد انجام شود وظیفه شهرداری است. از جمله کار فرهنگی.
    فرهنگسراها و موزه ها در تهران زیر نظر شهرداری هستند.
    فرهنگ بسیاری از وظایف شهروندی را شهرداری باید به مردمی که اطلاع کافی ندارند بیاموزد.
    نسلهای قبلی ما هیچکدام آپارتمان نشین نبودند که بدانند مثلا در آپارتمان نباید کفشها را پشت در کند و تلنبار کرد. آنها که سابقه آپارتمان نشینی دارند یا آنها که وظیفه مدیریت آپارتمان را دارند باید از دیگران بیاموزند و به همسایه هایشان آموزش دهند. شهر هم مثل یک آپارتمان است.
    شاید روزی تخمه شکستن در سینما جزء لاینفک دیدن فیلم بود.(جوانترها یادشان نمی آید) ولی یکروز جلوی این حرکت گرفته شد.
    شهرداری برای کنترل سرعت اتومبیلها در خیابانهایی به باریکی بلوار شهید شیوردی بجای سرعت گیر باید فرهنگ سازی کند و برای کنترل دوربین بکارد.
    شهرداری برای روان شدن ترافیک در خیابان طالقانی باید به تابلوی “ایستادن ممنوع / حمل با جرثقیل” خود احترام بگذارد و به کمک مأمورین راهنمایی اعمال قانون کند تا سرتاسر این خیابان در دو طرف و حتی دوبله توقف نشود.
    شهرداری باید …. کند تا ….
    شهرداری باید …. کند تا ….
    شهرداری باید …. کند تا ….
    شهرداری باید …. کند تا ….
    بیایید مظاهر اصلاح فرهنگ خوب اسلامی و راههای زنده نمودن فرهنگ کهن ایرانی را تک به تک برشمریم و نزد خود تکرار کنیم تا برای خودمان الگو شود. جلسه و سمینار و میزگرد و .. در این هشتاد سال چه فایده داشته که الان داشته باشد؟
    “دوصد گفته چون نیم کردار نیست”

  3. محمد صالح دادخواه خبرنگار خبر گزاری مهر هفته نامه موج شمال و سردبیر سایت خبری تنکابن 24 در گفت:

    با سلام محضر یکایک شما دوستان بزرکواران و ادیبان شهر
    و اما کدامیک زیبا تر است ؟ آآآآآآی مردم ؛ شهر فرهنگیست تنکابن !!و یا إإإإإإی مردم شهر فرنگیست تنکابن!!
    و اما شما سید بزرگوار شورا !!حاج آقا جلال نوری زاده عزیز!!ریاست اسبق اداره آموزش و پرورش یا همام اداره فرهنگ !!مسئول محترم کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر!!!
    در برابر یکایک اساتید حاضر در جمع شما بزرگواران سرم را تا زانو خم کرده و به احترام استاد و به نشانه شاگردی بر دستانشان بوسه میزنم چراکه بوسه گاه فرشتگان الهی است
    فرزند دبیر بازنشسته ای هستم که در طی سی ویک سال تدریس ، بالغ بر هشت مرتبه به عنوان دبیر نمونه و برتر شهرستان و استان معرفی شده و تعداد لوح تقدیر های قاب نشده و تا خورده و خاک گرفته درون چمدان خاطراتش گویای این حقیقت است.
    اما آنچه که موجب بیان این مطالب گردید حضور اسامی مذکور به عنوان نماینده جامعه فرهنگیان شهرستان تنکابن در هر کمسیون و هر مراسم تجلیل و هر محفل ادعای فضل و دانشی است. شهرستان تنکابن مفتخر به داشتن اساتیدی گرانمایه و گران سنگ چون استاد شهابی استاد مسلم فیزیک استاد محمد حسن شکوری استاد مسلم ادبیات و…..بوده و جای خالیشان در چنین محافلی به عنوان هسته مرکزی کمسیون فرهنگی شورای شهر احساس می شود.بیائیم و سنت گرد خاک گرفته گذشته را با تغییر به سوی پیشرفت رهنمون سازیم
    لازم به ذکر است که بنده به هیچ عنوان سنگ پدر را بر سینه نکوفته و نخواهم کوفت چراکه در این صورت در نظر او جایگاهی نخواهم داشت .و هشت لوح تقدیر بدون قاب و پنهان در زیز خروارها گرد و خاک انبار گواه خوبی بر این ادعاست که پدر سالها پیش عطای نشست بر صندلی راحت چنین محافلی را به لغایش بخشیده و به نان بازوی کارگری خود افتخار میکند.