تعداد بازدید۲۳۹۸مرتبه
با نام و یاد خداوند بخشاینده و مهربان
با درود و عرض ادب خدمت همشهریان عزیز
به نظر شما عملکرد شهرداری شهسوار در سال ۱۳۹۴ چگونه بوده است ؟
لطفا علاوه بر شرکت در این نظر سنجی ، دلایل و نظرات خود را پیرامون رای انتخاب شده اعلام فرمایید .
پیشاپیش از مشارکت و همراهی شما سپاسگزارم .
علیرضا فلاحتکار
بنا به دلایل زیر عملکرد شهرداری از نظر من منفیه:
۱- عدم مواجهه جدی با دستفروشی در تنها خیابان اصلی شهر
۲- عدم ایجاد نظم در مبلمان شهری مخصوصا در قسمت تابلوها و تبلیغات.
۳- عدم رسیدگی مناسب به میدان اصلی شهر.
۴- عدم ایجاد نظم در عملکرد تاکسیرانی و وجود بی نظمی شدید در تردد تاکسیها.
۵- عدم رسیدگی به ساختمان های قدیمی دور میدان امام به عنوان نماد و منظر اصلی شهر و اجازه مرمت به بخشی از این بناها که با توجه به زیبا بودن همان بخش بیشتر شبیه وصله ناجور شده.
۶- عدم رسیدگی به نبود نور مناسب در شب برای خیابانهای مرکز شهر.
۷- عدم برخورد با بانک ملت به جهت رهاسازی ساختمان سوخته بد منظر.
۸- ایجاد شرایط بسیار بد و طولانی برای پیاده رو سازی و عدم نگهداری و رسیدگی به آن بعد از ساخت و نیز نیمه کاره رها کردن پروژه که قرار بود شامل کل خیابان امام تا چشمه کیله شود.
۹- عدم رسیدگی به ساحل منتهی به خیابانهای مرکز شهر.
۱۰- عدم حمایت از سینماهای شهر که موجب تعطیلی هر سه سینما شده و هم اکنون در شهر ما که داعیه دار فرهنگ است سینمایی وجود ندارد.
۱۱- عدم اطلاع رسانی به مردم در خصوص وضعیت پل چهارم با وجود هزینه بسیار از جیب مردم.
۱۲- عدم وجود نگاه و عظم جدی در مواجهه با مسئله پارکینگ که حق شهروندان است و پنهان شدن پشت بخش خصوصی که وارد میدان شده و منفعتش را میبرد.
۱۳- عدم ارائه بیلان عملکرد شامل درآمدها و هزینه های شهرداری به شهروندان.
۱۴- عدم اطلاع رسانی در خصوص پروژه آدینه و وضعیت آن به شهروندان.
و…
جناب هومن نکات خوبی را ذکر کردند. اینها را اضافه میکنیم:
۱۵- عدم نظارت در روند احداث بناهای اشخاص که اکثرا با تخلف در سطح اشغال و تعداد طبقات به کمسیون ها میروند.
۱۶- عدم اقدام جهت تخریب و جمع آوری ساختمانهای تیمه کاره که بعلت تخلف، ورشکستکی مالک، یا هر علت دیگر سالها است در مرحله اسکلت متوقف مانده چهره زشتی به شهر داده اند(چند نمونه در شهرک کریم آباد).
۱۷- عدم اقدام جدی در جهت اصلاح گره های ترافیکی شهر بخصوص در محور فردوسی تقاطع میدان هفت تیر علی رغم پیشنهادات متعدد و سازنده شهروندان و کارشناسان.
۱۸- عدم برخورد با پارک طولانی مدت اتومبیلهای افراد بالاخص مغازه داران در سطح شهر با نصب پارکومترهای هوشمند.
۱۹- عدم اقدام جدی در نصب سطل ها و ایستگاههای جذب زباله های تفکیک شده واقعی(شیشه-کاغذ-فلز-پلاستیک) در سطح شهر.
۲۰- عدم اقدام جدی برای برخورد با مراکز جمع آوری ضایعات و زباله خشک در دو طرف کمربندی بزرگ که چهره زشتی به آن داده است.
۲۱- عدم برخورد بصورت تخریب با تعداد کثیر تخلفات ساختمانی اعم از میزان عقب نشینی و نوع کاربری با بناهای احداث شده در دو طرف کمربندی بزرگ شهر بطوری که این کمربندی تنها کمربندی از رشت تا ساری است که قلیان سرا، نمایشگاه ماشین، انبار آهن قراضه، تعمیرگاه، سنگ فروشی و… در آن دیده میشود.
۲۲- عدم پیگیری مجدد موضوع میدان بار مرکزی پس از رای دیوان، با وجود قول میدان دارها برای احداث یک میدان مناسب در محلی دیگر و انتقال به آن مکان که باعث ادامه پخش وسیع ضایعات میوه و تره بار در سواحل کریم آباد تا ساحل طلایی میشود.
۲۳- عدم اقدام برای محدود کردن شبهای جمع آوری زباله از منازل و در عوض افزایش تعداد روزها، کیفیت کار و سطح جارو کشی و شستشوی معابر.
۲۴- احداث مغازه (نوعی تخلف ساختمانی) جلوی شهرداری که نمای این بنای تاریخی و میراث فرهنگی را فدای جذب اندکی درآمد اجاره نموده است.
۲۵- عدم برخورد با پدیده زشت پارچه نویسی و تبلیغات در سطح شهر که باید با نظر شهرداری و با شکل مشخص و مدت معین انجام شود. حتی پارچه نویسی روی دیوار شهرداری و اداره پست هنوز اداه دارد.
۲۶- عدم اقدام جدی برای تملیک و تعریض خیابانها بخصوص ابتدای خیابان جمهوری(سه راه خرم آباد دادگستری قدیم) و خیابان فرودسی (پل جانبازان تا میدان هفت تیر و ابتدای فردوسی غربی) با وجود عقب نشینی اکثر بناها.
۲۷- عدم ایجاد کانال ارتباطی مناسب بین شهرداری و مردم بطوری که خط ۱۳۷ هنوز فعال نیست.
۲۸- کمترین اقدام در جهت مسائل فرهنگی، شامل احداث فرهنگسرا، برگزاری مراسم هنری، کلاسهای فرهنگی هنری، و از همه مهمتر احداث یک تالار بزرگ و خور شان جمعیت بزرگ و فرهنگ دوست شهسوار.
این هم ۱۴ نظر بنده بقیه نفری ۱۴ نظر غیر تکراری بدهند با همین فرمان بریم جلو..
عملکرد شهرداری وشورای شهر در این دوره افتضاح بوده یه دلایل زیر:
۱ بعد از سیل ۶ ماه پیش (مهر ماه)فضای سبز اطراف چشمه کیله از بین رفته( مخصوصا سمت شرقی) اما بعد از این همه مدت شهرداری این قسمت رو درست نکرده(ریختن چند تا ماشین گل و در آمدن علف ساده ترین کار ممکن است)
۲ طرح تفصیلی شهر ما ایرادات اساسی داره اما کسی در فکر اصلاح آن نیست عرض کم معابر مخصوصا در قسمت مرکزی شهر در آینده باعث بوجود آمدن مشکلات اساسی خواهد شد
۳ فضای سبز شهری و میلمان شهری ما که افتضاح است و بهتره راجبش چیزی نگیم(ایجاد زیبایی بصری در شهر احتیاج یه منابع مالی زیادی هم ندارد . دوستان در شهرداری میتونن خیاباهای زیبایی که در کشور ما وجود داره رو مورد مطالعه قرار بدن
۴ چند سال پیش عملیات تعریض پل واچک رو شهرداری تنکابن انجام داده اما حالا صاحب پل شهرداری شیرود شده و تابلو خودشونو اونجا نصب کردن کسی هم از شهرداری پیگیر نیست یا اطلاع رسانی دراین مورد نکردند
۵ قسمت شمالی پل چشمه کیله تا دریا وضعیت بدی داره اما کاری برای ایجاد فضای سبز در این قسمت انجام نشده
و موردهای بیشمار دیگه…………………
عملکرد بسیار ضعیف نسبت به فاضلاب کوچه شهید امینی در بلوار شیرودی که مراجعه مکرر اهالی کوچه و مجتمع سبز هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است خود بنده جناب فلاحتکار چندین بار حضوری و تلفنی با جنابعالی صحبت کردم که قول پیگیری دارید ودر عمل هیچکاری صورت نگرفت ساکنین ساختمان مجتمع سبز سال ۸۱ با پرداخت پول کل کوچه را لوله گذاری کردند ولی با ساخت و سازهای بی رویه ورفت وامد ماشین سنگین لولها شکسته و اب فاضلاب به داخل کوچه ریخته میشود جناب شهردار چندین بار دستور دادند ولی عوامل زیر دست ایشان هیچگونه عملیاتی انجام نمیدهند
در تقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایران شهری به نام شهسوار وجود ندارد تا بخواهم درمورد شهرداری آن نظری بدهم.
با سلام
مدیریت شهری در شهسوار به شدت کژکارکرد و فاقد ساز و کارهای نهادینه برای مشارکت شهروندان است. مدیران شهری ما دارای ارتباط ارگانیک با شهروندان نیستند و اساسا به نظر می رسد بیشتر با رویکرد تراکم فروشی و فروش فضاهای پابلیک به کسب درآمد می پردازند. ضمنا ساز و کاری برای نور افشاندن به درآمدهای شهری و نحوه هزینه کرد آن وجود ندارد بنده رویکردی اصلاح گرایانه در جهت ارتقای فرهنگی شهر و ایجاد ترتیبات مدنی جهت نظارت بر عملکرد مدیریت شهری ندیده ام هرچند برخی حرکت های مصلحانه فردی دیده می شود اما اصلاح تبدیل به یک روند نشده است. ضمنا باید از توهم مهندسانه برای مدیریت شهری رها شد و فرصت بیشتری را به نگاه های انسان شناسانه و جامعه شناختی شهری فراهم نمود.
سلام
١- عدم راهکار مناسب برای جذب توریست
٢- عدم برنامه بلند مدت برای جذب سرمایه
٣- عدم ایجاد مکان های خاص و زیبا
۴- نبود پارکینگ مناسب در شهر
۵- عدم امکانات مهم شهری که توریست به ان نیاز دارد
۶- عدم فکر مناسب برای زیرساخت های اصلی شهر
٧- عدم ایجاد ساحل زیبا همراه با وسایل و تفریحات ساحلی که هم باعث جذب توریست میشود هم اشتغال جوانان مانند جزیره کیش
و…
با سلام
از زحمات شما متشکریم
مبلمان شهری در شهر تنکابن خوش بختانه با درایت مسئولین رو به پیشرفت است و جای بسی خوشحالی و تقدیر از شماست . امید است که همواره موفق باشید.
بفرمایید منظور شما از مبلمان شهری دقیقا کدام قسمت شهر می باشد؟ تابلوهای روان بد منظر بدون نظارت کانونهای آگهی و تبلیغات؟ دیوارهای پر از تراکت و پوستر پاره و کثیف؟ بنرهای چند متری تبلیغاتی با کمترین نظر کارشناسی در طراحی، اجرا و جانمایی؟ میدان هلیکوپتر؟ میدان امام با ساعت همیشه خرابش؟ ادامه ساختمان مخروبه ی چلوکبابی طوبایی در مرکز شهر؟ خیابان تختی با خط تاکسی برعکسش؟ چراغانی معابر اصلی؟ درختهای نارنج کج و کوله هرس نشده؟ فضاهای آموزشی که تبدیل به بازار ترکمن شده؟ خط ویژه تاکسی خیابان امام که فقط تپهی شب نما براش نصب شده تا مردم به کمکشون بخورن زمین؟ ساختمان تخریب شدهی نازیبای مخابرات؟ پل چشمه کیلهی رها شده بعنوان تنها نماد اصلی شهر؟ سینمای تعطیل شده؟ بازار گسترش داده نشده؟ زبالهی رها شده در طبیعت؟ ساختمانهای قدیمی مخروبه در نقاط اصلی و پر تردد شهر بدون هیچ تغییر ظاهری یا هیچ اخطاری به مالکین جهت تعمیر و زیباسازی ظاهر؟ میدان تختی با اون گلدون مسخره ش؟ پارک کریم آباد و مادر با آب نمای کج و کوله و وسایل بازی پر خطر و غیر استانداردشون؟ تاکسیرانی بدون نظارتش که وقتی مسافر نیست پر از تاکسیه و وقتی مسافر هست بدون تاکسی؟ حیات مدرسه ای که در مرکز شهر تبدیل به بازارچه ی زشت و نازیبا با داربست شده؟ دیوار مهربانی با نام شهیدش که به خاطر ناکارآمدی و عدم تفکر صحیح در هنگام اجرا به بدترین شکل ایجاد شد و به بدترین شکل جمع آوری شد؟ بازم بگم؟ البته ممنون میشم شما هم از اون قسمتی که به نظرتون خوب اومده چیزی بگید شاید ما درست نمی بینیم!
با تشکر از کلیه عوامل شهرداری و شورای شهر علی الخصوص کارگران زحمتکش شهرداری که سختی کار به دوش اینهاست ، عملکرد شهرداری در بخش فضای سبز طی این دوره پیشرفت خوبی داشته اما تا حد رضایت شهروندان فاصله زیادی داره . در باب زیبایی و چشم نواز بودن شهر و نظم شهری خصوصا در بخش مرکز شهر و ورودی شهر به هیچ عنوان نمیتوان موردی اشاره کرد که شهرداری اندکی مدیریت و توانایی از خود نشان داده باشه که این نشانه عدم قاطعیت شهرداری در اجرا میباشد . به صورت موردی فقط به چند مسئله فقط در بخش ورودی شهر اشاره میکنم که از بابت جذب توریست در ابتدای ورود به شهر و احساس آرامش و تعلق برای مسافران بسیار باید مورد توجه قرار گیرد :
۱٫بزرگترین صدمه به ظاهر ورودی شهر مربوط به دست فروشان کنار جاده که با یک خودرو و یک موتور برق بصورت شبانه روزی اقدام به فروش همه نوع جنس از جمله انواع میوه ، دمپایی ، زیتون ، تره بار،جارو و صنایع دستی مختلف، مرغ و اردک زنده ،لباس و …. مینمایند که ضمن غیر قانونی بودن این کار و ظلم در حق مغازه داران بسیار نمای زشتی به ورودی شهر داده که اکثرا هم غیر بومی میباشند .
۲٫عدم توجه به مساجد ورودی شهر ولی آباد ،شهرک آزادی و اسلام آباد به جهت خدمت رسانی خوب و مناسب به مسافران و توریستها به منطور ایجاد آرامش برای آنان و جذب آنها.
۴٫تقاطع خطرناک ورودی کمربندی که در هیچ کجای ایران مانند آن پیدا نمیشود که دو مسیر روبروی هم قرار گیرند بدون هیچ تابلو حق تقدم یا چراغ !! البته با تبدیل این تقاطع به یک میدان با فضای موجود که بسیار وسیع میباشد میتوان از حادثه خیز بودن این تقاطع کاست .
۴٫رها کردن پروزه جدول کاری کنار جاده اصلی از ابتدای کمر بندی تا جلوی ستاد فرماندهی و نیمه کاری آن که با توجه به محدوده شهری تا تعاونی کامیونداران باید اجرا میشد.
۵٫ آسفالت نیمه کاره محدوده جاده اصلی اسلام آباد تا شهرک آزادی که دقیقا در عرض جاده نصف خیابان آسفالت شده و نصف دیگر نشده که باعث غیر هم سطح بودن جاده و نهایتا ایجاد عدم کنترل خودرو و حادثه میشود.
۵٫نداشتن یک پلاژ بزرگ و کامل با امکانات توریستی خوب با توجه به ظرفیت بالای جذب توریست در این زمینه که درآمد بسیار بالایی خواهد داشت.
۶٫یکی از نقاط قوت شهرداریها نورپردازی مناسب با رنگهای شاد و متنوع در شب و استفاده از رنگ بندیهای متنوع نور در پیاده روها و خیابانها میباشد که زیبایی بسیار خاصی به ظاهر شهر میدهد اما متاسفانه این مسئله اصلا مورد توجه قرار نگرفته .
بنده از دو منظر که خودم شاهدش هستم اعلام میکنم :
۱_ از لحاظ ساماندهی وکنترل حیوانات بخصوص سگ وگربه هیچ قدمی برنداشته . علیرغم تلاش حامیان حیوانات شهر ووجود بخشنامه قانونی (پروتکل ۸۷ وزارت کشور ) و وجود حیوانات بی سرپرست در کوچه خیابان ، و مشگل حیوان گزیدگی ،هیچ حرکت سازنده ای از شهر داری دیده نشده . زمانی که حامیان حیوانات شهسوار (از سال ۸۸ ) خواهان مرکزی برای عقیم سازی و کنترل سگهای بی سرپرست این شهر شدند ، در هیچ شهری از استان کسی پیگیر این معضل بهداشتی و زیست محیطی نبود . اماامروز خیلی ازشهر های استان از ما جلو ترند ، رامسر پناهگاه قابل قبولی را برای ساماندهی حیوانهای بی سر پرست در شرف افتتاح دارد. وعباس آبادهمکاری خوبی با انجمن حامیان دارد و مکانی را برای عقیمسازی در اختیار احامیان قرار داده و شهر های نور بابلسر و..در تلاش برای اجرای پروتکل ۸۷ هستند . وما هنوز نگران حیوانهای بی سر پرست شهر ما ن هستیم .
۲_ حضور متکدیان در سطح شهر امروز برای کسی پذیرفته نیست ،ازشهرداری نتکابن تلاش مو ثری در این خصوص مشاهده نمیشود .
با سلام
مشت نمونه خرواره
انشاءالله که نظره مردم برای شما که عضو شورا هستید مهم باشد
در یک سال با شهردار جدید می توان بی نهایت چهره شهری را دگرگون کرد فقط اگه به نظره مردم احترام گذاشته شود
بادرود فراوان،به جرات مى توان کفت ،روزمه کارى این دوره شهردارى شهسوار یکى از ضعیف ترین دوره هاى زمان معاصر بوده تا جایى که برخى از عملکردها که براى شهردارى هزینه نداشته نیز در حد شعار باقى ماند به ماننده نصب بنر در میدان امام جهت برخورد با کارکران مستقر در این مکان بدون هیج نتیجه اى،نصب بنر بر روى ساختمانهاى فاقد دیوار و بافت فرسوده و خطرناک!نصب بنر و بیلبورد جهت برخورد با انواع بنر ًتابلو و .. که به ماننده موارد ذکر شده فاقد نتیجه بوده و فقط دستمایه تمسخر شده! و از ان دردناکتر،فاجعه کبى و تقلیید کردن یک طرح و اجراى بى کیفیت و غیر فنى ان درمیدان شهدا(وأدى) که بإرها از مال بیت المال هزینه بنر تبلیغاتى ان شد و در نتیجه جز کار ضعیف و زیان که حاصل غیر کارشناسى بودن ان است هیج حاصلى نداشت.و…