تعداد بازدید۱۸۷۵مرتبه
تکنیک KDV به عنوان فناوری نوین شرکت آلفا کات آلمان با محوریت و نمایندگی انحصاری شرکت سازادژ جهت تبدیل زباله به انرژی در تنکابن به توافق نهایی نزدیک میشود.
یکی از فناوریهای نوین و موفق مدیریت پسماند در دنیا امروز فناوری KDV از شرکت آلفا کات آلمان است.همانگونه که استحظار دارید در رویکردهای فنی و تکنیکال دانش های گوناگون موجب ارایه راهکارهای متنوعی برای مدیریت پسماند در دنیا بوده است.یکی از موفق ترین و پیش رو ترین شرکتها در بحث مدیریت پسماندها شرکت آلفا کات آلمان است. پروفسور کریستین کخ صاحب امتیاز تکنولوژی KDV توانسته است با راهکاری مناسب و برگرفته از طبیعت قلب تپنده ای برای کارخانه ای که زباله را بدون هیچ آلودگی،بو،دود،شیرابه و… به انرژی و سوخت تبدیل مینماید؛بسازد.
شهرستان تنکابن در سالهای اخیر به دنبال بکارگیری تکنولوژی مناسب جهت مدیریت زباله و پسماندهای خانگی بوده است و نهایتا در ماه های گذشته تفاهم نامه ای برای استقرار این مکانیسم در شهرستان با شرکت آلفاکات و نماینده انحصاری آن در خاورمیانه،شرکت سازادژ به امضا رسانید.
پروفسور کریستین کخ صاحب امتیاز کمپانی و پروفسور پائولو از مدیران ارشد این شرکت به همراه جناب آقای دکتر عطا آفرین سرمایه گذار و فاینانسر پروژه از شرکت سازادژ در شهرستان تنکابن حاضر گشتند و مقدمات یک پروژه یازده میلیون یورویی آغاز گشت.
مجوزات لازم جهت انجام این مهم از وزارت کشور،استانداری مازندران و سازمان محیط زیست ایران در حال اخذ میباشد.
مذاکرات نهایی نمودن این پروژه در مورخ (۱۳۹۶٫۱٫۱۵) با حضور معاون عمرانی استاندار مازندران،فرماندار شهرستان تنکابن،شهردار و نمایندگان شورای شهر تنکابن،رییس دفتر امورشهری استاندار،مشاوران پسماند استان،سرمایه گذار و تنی چند از همراهان در استانداری مازندران برگزار گردید.
در صورت نهایی شدن این پروژه و کسب مجوزات لازم،شهرستان تنکابن اولین منطقه ای در خاورمیانه خواهد بود که این تکنولوژی را به کار گرفته است.
مطالعات امکان سنجی،مالی،زیست محیطی و اجرایی پروژه انجام پذیرفته است.
امیدوار هستم با اجرایی شدن این پروژه گامی مناسب برای مدیریت پسماند در کشور برداشته شود و آغازی برای اجرا در شهرهای دیگر ایران باشیم.
به جرات میتوان گفت در حال حاضر حتی به اندازه انگشتان یک دست نیز تکنولوژی های نوین مدیریت پسماند در کشور اجرایی نشده است.
چرا و به چه علت در کشور ما دانش نمیتواند از نقطه الف به نقطه ب انتقال یابد نیز خود سوال بزرگی است.
امروزه هر اتفاقی باتلاش،برنامه،پشتکار،ایمان،خستگی ناپذیری و تیمی همدل و باهدف قابل تحقق است.
شایسته میبینم از مصوبات اعضای محترم شورای شهر شهسوار در جهت تحقق این هدف ،فرماندار شهرستان تنکابن به جهت پیگیری،نماینده محترم مجلس،اداره محیط زیست و منابع طبیعی،شهرداری شهسوار،استاندار و معاونت عمرانی استان مازندران،دفتر امور شهری استانداری،مشاوران پسماند و…. قدر دانی نمایم.
همچنین از سرمایه گذار محترم جناب آقای دکتر عطا آفرین و پیگیریهای آقای سهراب منصورکیا در این راستا کمال تشکر را دارم.
علیرضا فلاحتکار
عضو شورای شهر شهسوار ،مدیریت هماهنگی ،اجرایی پسماند و دبیرکارگروه توسعه پایدار شهرستان تنکابن
telegram.me/alireza_falahatkar